Шеф в Берое успокои феновете: Държим правата на Макута до края на сезона

валентин грудев

Спортният директор на Берое Валентин Грудев говори минути преди началото на мача с Левски. Той коментира и спекулациите около Гаюс Макута.

„В двубоите с Левски традициите са на наша страна, но не се осланяме само на тях. Ще играем на нашия стадион за първи път в последните 35-40 дни и сме амбицирани да спечелим . Притеснява ме функционалното състояние на играчите, много от които прекараха коронавируса и не са напълно готови.

Левски е дразнител за всеки отбор и никой не може да се чувства фаворит срещу „сините“. В момента обаче притежаваме по-класни играчи и съм оптимист.
След загубата от ЦСКА 1948 се концентрирахме върху чисто психологическия ефект, искаме да наваксаме изоставането. Нашите цели си остават същите – топ 6 и по-добро крайно класиране.

Ако продадем някой играч през зимата, тогава ще пристъпим към селекция. Има запитване за Макута, но искам да уточня, че Берое държи правата му до края на шампионата“, коментира Грудев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ