Грешка на Бусато и гъстата мъгла провалиха ЦСКА срещу Йънг Бойс

цска_йънг_бойс1

ЦСКА загуби и втория си мач срещу Йънг Бойс. Армейците отстъпиха с 0:1 от швейцарския тим в официалния дебют на Бруно Акрапович начело на червените в Лига Еврипа. Единственият гол в мача бе дело на Нсаме в 34-ата минута.

Новият наставник на червените Бруно Акрапович бе направил няколко промени в стартовия състав. От първата минута започнаха Иван Турицов и Стефано Белтраме. Акрапович бе избрал схема с трима централни защитници в лицето на Антов, Матей и Занев, а като халф-бекове атакуват Турицов и Кери.

Срещата започна с минута мълчание в памет на Диего Марадона, който почина вчера.

Двубоят бе равностоен през първия четвърт час, като гостите организираха няколко опасни атаки, които обаче не затрудниха Бусато. След средата на първата част над София падна мъгла, която допълнително затрудни двата отбора.

Постепенно играчите на Йънг Бойс взеха инициативата и стигнаха до гол в 34-ата минута. Тогава Нсаме бе изведен отдясно в наказателното поле, стреля от изключително малък ъгъл, но пласирането на Бусато не бе добро и допусна леко попадение за 1:0.

След изпълнение на центъра домакините организираха атака, която завърши с шут на Белтраме, който не затрудни Балмос.

Второто полувреме започна с шут на футболист от Йънг Бойс, но Бусато без проблем улови. В 47-ата минута пред Нгамело се откри добра възможност за изстрел от 7-8 метра след атака отдясно, нападателят шутира, а Бусато отново спаси.

В 64-ата минута Белтраме стреля от фаул, отсъден за нарушение срещу Соу, но Балмос спаси. В ответната атака Гарсия центрира по земя към Аебишер, който шутира опасно с едно докосване, но покрай десния страничен стълб.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ