Лудогорец катастрофира в Англия! Тотнъм вкара на Пламен Илиев от центъра

тотнъм

Лудогорец загуби с 0:4 от Тотнъм в четвъртата си среща от груповата фаза на Лига Европа и продължава без спечелена точка в турнира.

Домакините бяха пълни господари на терена през първата част и не позволиха на българите да отправят нито един удар към вратата, на което предложиха 15 опасности пред вратата на Илиев и 4 точни удара.

Карлос Винисиус откри резултата в 17-ата минута, след като се откъсна от отбраната на Лудогорец, а още 17-по-късно отново той удвои след пас на Деле Али, останал на празна врата. Малко преди това лондончани удариха греда след силен удар на Бен Дейвис.

През втората част Тотнъм продължи да владее повече топката и да атакува, а първият опит на Лудогорец да застраши вратата на лондончани дойде в 55-ата минута, когато Икоко беше фаулиран пред наказателното поле на домакините.

По-малко от десет минути по-късно (64′) Тотнъм поведе с 3:0 след прецизно изпълнение на Хари Уинкс, получил топката след тъч почти от центъра, за да изненада Илиев с удар от над 40 метра. Четвърт час преди края и Лукас Моура се записа сред голмайсторите с удар от границата на вратарското поле за 4:0.

До края Тотнъм имаше още няколко възможности за гол, но не вкара и резултатът остана непроменен (4:0).

Лудогорец приключи и втората част без удар към вратата на съперника, докато Тотнъм създаде общо 26 положения за мача и отправи 9 точни удара.

В другата среща от групата Антверпен победи ЛАСК с 2:0 като гост и заедно с Тотнъм е на върха в група J. Следващият мач на Лудогорец е на 3 декември (19:55 часа) като гост на Антверпен.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ