Бойко, или спираш домусчиевщината във футбола, или си пътник!

8

На турски домус значи свиня.

Е те такава свинщина убива футбола ни. Днес умрял мач. Досадните делиорманци срещу затъналият Левски. В 45-ата минута едно българче тръгва само срещу националната кауза и го застрелват. Съдиите!

Защо, бе, идиоти!?

Лудогорец е три класи над Левски в момента. Бюджетът на хюмнетата, пардон, хюветата е 50 милиона лева. Този на Левски – каквото съберат феновете. Ами оставете го отборът на феновете да поведе. За да е честно. Изработили са си го. Пък след почивката милионерите да си бият.

Нищо подобно! При предишното домакинство на Каузата, пак съдията най-верен на нея. Смешна дузпа срещу Царско село, нарисувана такава не се дава за тима от Околовръстното. И преди това, и по-преди това… 9 години вече!

Вие разбирате ли, че когато цялата полиция и прокуратура се хвалят, че разбили някакъв бардак в Пловдив с 5 курви, този със съдийските такива на Кирил Домусчиев е недосегаем. Което убива футбола ни. И клати държавата.

Феновете на ЦСКА са настръхнали срещу Борисов. Защото Домусчиев се снима с него. Тези на Левски пак ще запеят познатия рефрен след делиорманското клане.

Бойко, Сектор Г и Сектор Б може да не са трио, но са далеч по-отровни от онези палячовци на фонтана пред президентството. Някой зорлем ги тика да се обединят срещу вас, а за маша е използван Кирил Домусчиев.

Бойко, или слагате край на тази свинщина във футбола, или сте пътник!

Бойко, на турски свиня е Домус…


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ