Край на една голяма дивотия в Левски! Вижте коя „черна овца“ излиза срещу Славия

7 Dni Sport15.10.2020
Черно море - Левски, Здравко Димитров, Станислав Костов

Крилото на Левски Здравко Димитров ще получи кредит на доверие от Георги Тодоров, пише „Тема спорт“. Треньорът на сините смята да заложи на младежкия национал в предстоящата среща със Славия в неделя.

Техничарят направи силни игри с екипа на младежката ни селекция по време на европейските квалификации с Латвия и Полша. Именно той бе в основата на двете попадения, реализирани от лъвовете. В първата среща Здравко Димитров изработи гола, реализиран от Станислав Иванов, а във вторник отбеляза красиво попадение във вратата на Полша за равенството 1:1.

Интересното е, че в последните три двубоя на Левски крилото не попадна в групата, а накрая бе викнат в селекцията на младежите. За последно той игра срещу Етър при победата с 2:1, но бе заменен от Илия Димитров още на почивката.

Здравко Димитров бе една от „черните овце“ за бившия треньор на Левски Петър Хубчев, с когото в момента все още вървят тежки преговори за изплащане на компенсация за освобождаването му.

Сега Георги Тодоров обмисля вариант отново да заложи на Найджъл Робърта и Стивън Петков в предни позиции, а по крилата двамата ще бъдат подпомагани от Паулиньо и Здравко Димитров. За момента Станислав Иванов ще остане на пейката, а същата ще е ситуацията и с възстановения от контузия Насиру Мохамед.

Здравко Димитров има 22 мача за Левски, в които все още не се е разписвал.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ