Бодуров и Манолев искали от шефката да изгони треньора на Пирин! Тя: Няма кой да го пипне

7 Dni Sport11.09.2020
пирин, николай бодуров, александър дюлгеров

Драмите в Пирин стават огромни, след като напук на грандиозната селекция тимът е по-близо до изпадащите, отколкото до първото място, което анонсира като цел.

Безобразното представяне на отбора, лошата физическа подготовка и тоталната тактическа неадекватност на треньора Уорън Фийни са накарали част от тарторите на тима, предвождани от Николай Бодуров и Станислав Манолев, да поискат среща с шефката Ива Дацева.

На нея те обвинили наставника за всички проблеми, като освен това са пискали и нов човек да поеме физическата подготовка.

Дацева обаче е била изненадващо категорична: „Не ви ли е срам!? До онзи ден играхте в националния отбор, в ЦСКА, в чужбина… Ако вие не можете да контролирате физическата си подготовка – кой? Не можете да биете децата на Лудогорец! Вие, дето имате 100 мача в европейските турнири? Забравете да махна треньора, него няма кой да го пипне“, категорична е била боската.

Все пак разговорът ще има ефект, очаква се утре Пирин да излезе срещу Спортист Своге с нова тактическа схема.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ