Павел Върба: Разочаровани сме, очакванията бяха други

7 Dni Sport26.08.2020
Лудогорец - Мидтиланд, ШЛ, Павел Върба

Треньорът на Лудогорец Павел Върба говори след отпадането на тима от Шампионската лига. „Орлите“ отстъпиха с 0:1 на Мидтиланд.

„Първото полувреме не ни се получиха нещата в средата на терена. Противникът ни пресираше добре. Бяхме под натиск. Губехме топката и не успяхме да влизаме в комбинации. Направихме вътрешна рокада и нещата започнаха да се получават. Един гол реши нещата. При 0:0 имахме своите възможности. Имаше спорна ситуация, при която можеше да падне гол за нас“, започна Върба.

„Идеята беше да използваме силата на Сантана и Анисе. Просто на тях играта им се получаваше повече. Класата им в средата на терена си каза думата. В някои ситуации не ни достигаше класа“.

„Винаги играеш колкото ти позволи противника. Ние не сме играли под такъв натиск в първенството. Това се оказа решаващо в дадени моменти“.

„Ще си спестя коментара за спорната ситуация. Мисля, че някой друг трябва да даде такъв за нея. Разочаровани сме. Очакванията бяха други. Жребият за Лига Европа е много важен. В Лига Европа получават шанс за участие отбори, класирали се на по-задни места“, продължи чехът.

„Ние взехме нови играчи, които подсилиха тима. Има вероятност да дойдат още. Следим играчи, времето ще покаже“, завърши наставникът на „орлите“.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ