Крушарски помогна на Локо Пд да направи сензационен отбор и в… мъжкия волейбол

7 Dni Sport23.08.2020
40

Новият член на волейболната Суперлига на България Локомотив (Пловдив) ще представия състава си за новия сезон на традиционния приятелски турнир за Купа “Пловдив”, който ще се проведе в началото на месец октомври в местната зала “Сила”.

“Смърфовете” направиха отлична селекция преди началото на сезона. Тимът, който е воден от Владимир Орлов, привлече в състава си разпределителя на националния отбор Добромир Димитров от шампиона Нефтохимик 2010 (Бургас). Освен това при пловдивчани от новия сезон ще играе диагоналът Венцислав Георгиев. Титулярни посрещачи на Локомотив се очаква да бъдат Тодор Вълчев и украинецът с български паспорт Руслан Шевцов. В центъра ще се разчита на Костадин Гаджанов, Васил Атанасов и Мартин Палийски. Подготовка с пловдивчани води и друг национал – либерото Мартин Иванов, който през миналия сезон игра за румънския Динамо (Букурещ).

“Ще представим състава на Локомотив на традиционния вече турнир за Купа “Пловдив”, който се организира с помощта на Община “Пловдив”. Голяма помощ на клуба оказва и президентът на футболния Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски, който има основна роля за създаването на силен и боеспособен състав”, заяви президентът на Локо Георги Узунов.

“Няма да привличаме Николай Пенчев и Николай Учиков. На този етап нямаме възможност за това. Това са скъпо струващи състезатели, които вероятно ще продължат кариерата си в силни чуждестранни клубове. Ще се опитаме през този сезон да дарим Пловдив с красив волейбол, за който от дълги години феновете на спорта в града са зажаднели. Работим сериозно, за да направи добър отбор”, добави Георги Узунов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ