Ако нещо не се случи с Домусчиев, никой не може да отнеме на Лудогорец Десетата

7 Dni Sport23.08.2020
Черно море - Лудогорец

Лудогорец срина Черно море на „Тича“!

Това 4:1 бе постигнато с не повече от 50-60 от потенциала на отбора на Павел Върба. Което казва всичко за днешната сила на „лудите“.

Да, без Марселиньо, Лудогорец прилича на робот без сърце. Но пък този робот е така настроен, че ще мачка и този сезон. И нищо не може да го лиши от Десетата поредна.

Освен, ако нещо не се случи с Кирил Домусчиев, каквито версии тръгнаха. Но това е тема, извън футбола.

4:1 във Варна показа, че онова 1:3 във Враца е било просто… коефициент. За какво, не е ясно. Лудогорец обаче може да си го позволи, защото е много силен за България. Все още.

На „Тича“ шампионите само на моменти стъпваха здраво в обувките и това веднага принуждаваше Черно море да бърка. Дали дълбока преса, дали тактически приом двама от Лудогорец да са срещу този от Черно море с топката, дали нещо друго, но шампионите винаги имаха по един постоянен шах за съперника. След което беше въпрос да го матират.

Този сезон единственият съперник на Лудогорец ще е ЦСКА. Може да приобщим и Локо Пд, но все пак…

Червените вече трети кръг се мъчат, не могат да напипат облика си. Докато Лудогорец тръгна нагоре. Преодолее ли Мидтиланд, продължи ли да се носи на ракетата „Шампионска лига“, тимът на Върба по инерция ще взима това, което му трябва у дома. Поне отминалите години го показва.

А сега най-вероятно ще го покаже шестия кръг. Тогава е ЦСКА – Лудогорец…


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ