Какво става във Варна? Черно море поведе в класирането, а Илиан Илиев си има отбор

черно море 4

Дълга карантина, заради върлуващия в отбора коронавирус.

Почти никаква сериозна подготовка преди сезона.

Старт на първенството с две тежки гостувания в София и Велико Търново.

При целия този карък, не са били повече от двама-трима феновете на Черно море, които са очаквали да намерят днес в класирането отбора си на първо място!

Варненци обаче са там с 4 точки, внушителните 5:1 голова разлика и задаващо се домакинство на Лудогорец. Съперник, с когото варненци не си поплюват особено много.

Не загубят ли двубоя с шампионите (да не говорим, ако го спечелят), зелено-белите ще демонстрират нещо, което имаха и миналия сезон – началната газ. Нещо повече, преди 12-тина месеца те тръгнаха с 3:1 у дома срещу Локо Пд и 3:1 на „Армията“ с ЦСКА. Точно от 3-ия кръг обаче задълбаха, когато направиха нещастно 1:1 с Етър.

Сега виолетовият карък бе счупен, при това на „Ивайло“. И мачът с Лудогорец ще е първи лакмус за истинското състояние на тима.

Всъщност каквото и да се случи срещу делиорманци, очевидно е че този Черно море е надграден вариант на миналогодишния. Оставен да работи на спокойствие, Илиан Илиев все повече вижда състава си такъв, какъвто го иска за постоянно. А един друг Илиян на терена пък взе да се доближава до образа на баща си от неговите ранни години.

Всъщност най-добре в какво се е превърнал Черно море показва третия гол на варненци срещу Етър. Курьор можеше да вкара, но подаде на Иса, вместо да рискува срещу скочил вратар, Исмаил пък върна на колегата си, за да направи хеттрик. Което е знаково! Да накараш двама егоисти, каквито са по природа всички нападатели, да играят за отбора е трудна работа. Но очевидно по силите на Илиан Илиев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ