Локо Пд подписа с трима чужденци накуп! Акрапович отсече: Ще вдигнат класата ни!

Акрапович в дербито

Локомотив Пловдив привлече сръбски централен защитник. Това е 28-годишният Милош Петрович. Той парафира вчера с черно-белите като свободен агент. За последно бранителят е носил екипа на Раднички Ниш, с който през миналия сезон се класира за Лига Европа. Контрактът му обаче изтича след кампанията и не е подновен. Петрович е роден на 5 май 1990 година в Ниш, като в местния Раднички преминава цялата му кариера дотук. От 2007-а насам записва 209 мача и 3 гола за отбора. Той тренира няколко дни с Локомотив Пловдив, като старши треньорът Бруно Акрапович е останал впечатлен от видяното. Може да играе и като десен бек. Днес централният защитник ще запише първи минути за черно-белите в контролата с ЦСКА 1948. Преди двубоя с новака във Втора лига, който е от 18:00 часа на „Лаута“, пред феновете ще бъде представен тимът за новия сезон.

Вчера освен Милош Петрович своите договори подписаха и двама хървати. Това се нападателят Вилим Посинкович и левият бек Йосип Томашевич. Двамата изкараха почти целия лагер с Локо в Боровец и успяха да спечелят доверието на Акрапович в изиграните контроли. Те също ще бъдат показани пред запалянковците днес.

„Доволен съм. И тримата са добри футболисти и се надявам, че ще вдигнат класата ни. Гледах ги добре и внимателно“, коментира босненският наставник на черно-белите пред Тема Спорт.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ