Славия готви нов голям трансфер! Белите финализират до дни сделката за талант

Славия, Златомир Загорчич

Славия е на път да продаде централния защитник Стефан Велков. Очаква се сделката за него да бъде финализирана в понеделник – 16 юли. В момента се уточняват последни детайли. Интересното е, че първоначално Велков не бе обявен в групата на Славия за мача с Илвес във Финландия.

Впоследствие името му бе добавено, но се оказа, че Велков въобще не е заминал с тима за Хелзинки. Доказа го и групата за двубоя вчера, в която той не бе записан. Стефан го нямаше и сред избраниците на Златомир Загорчич и за финала за Суперкупата с Лудогорец. Вместо него до Андреа Христов и в двата мача действаше Милен Гамаков.

През годините бранителят бе на проби в Манчестър Юнайтед и ЦСКА Москва. 21-годишният Велков стигна и до мъжкия национален отбор в определен период от кариерата си. Преди година Славия продаде друг централен защитник – Петко Христов, във Фиорентина, а през зимата – нападателят Калоян Кръстев отиде в Болоня. Засега името на бъдещия клуб на Велков се пази в тайна.

„Тема спорт“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ