Ботев запази мястото си в елита! Врачани забиха звучен шамар на Царско село и Любо Пенев

ЦСКА - Ботев Враца

Ботев (Враца) си гарантира участието в елита и догодина, след като победи с 3:0 като гост Царско село. Заради по-добрата си голова разлика тимът на Антони Здравков е недостижим от Дунав. Русенци и Царско село пък ще решат в директен двубой как ще бъдат разпределени баражните двойки за елита.

Златна в мача се оказа смяната на почивката, която предприе треньора на врачани. Той пусна в игра Петър Атанасов, а опитният играч се отчете с два бързи гола, които убиха интригата. Първо се разписа с хубав удар от дистанция, а след това се възползва от грешка на Пласид и на празна врата удвои. Чавдар Ивайлов оформи класиката със страхотен шут с левия крак, който направи безпомощен Пласид.

Отборът на Любо Пенев не успя да създаде нищо интересно и заслужено ще продължи да се бори за мястото си в елита. Директната битка с Дунав ще определи кой ще се изправи срещу Септември и кой срещу Монтана в баражите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ