Само в 7DniSport.bg

Официално от ЦСКА: Следващият мач в Европа няма да е на “Армията”! А за нападателят от Монако …

ЦСКА Рига 2ро (2)

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро направи изненадващо изказване за следващия кръг на Лига Европа, за който “червените” имат много добри шансове да се класират след домакинската победа над Рига с 1:0 на “Българска армия”. Наставникът заяви, че във втория рунд на турнира тимът ще домакинства на националния стадион “Васил Левски”, въпреки че досега се смяташе, че ЦСКА ще играе срещу първите си два съперника на собствения си стадион.

“Феновете бяха много шумни днес, останах шокиран в началото. Фантастично е да получаваме такава подкрепа. Сигурен съм, че в следващия кръг ще дойдат още повече и ще са още по-шумни, защото ще играем на националния стадион”, каза Ел Маестро. Специалистът бе категоричен, че не знае нищо за привличането на нападателя от Монако Бенжамен Бонджовани. “Не знам за такова нещо”, отсече наставникът с тънка усмивка и поглед над главата на репортера, който му зададе въпроса.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ