ЦСКА изригна: Емчо, предател мръсен, 6 000 билета не стигат!

7 Dni Sport27.06.2020
емил костадинов

6-те хиляди билета за фенове на ЦСКА за финала за купата в сряда са на път да взривят София!

Въпреки, че те бяха утроени след намеса от министър Кралев, пак са недостатъчни за червената общност. При свободна продажба се очакваше на стадиона да има над 30 000 привърженици на ЦСКА!

Първите, които изригнаха и предупредиха за проблеми в сряда в София са от фенклуба „Червена София“. Ето какво написаха те:

След среща на Бойко Борисов, Красен Кралев и Емил Костадинов бе решено:
“На финала за Купата на България на 01.07 ще бъдат допуснати 12 000 зрители.”

Категорично не приемаме на финала да има само 12 000 зрители, при капацитет на стадиона от 44 000!!!!!

А Емил Костадинов да си знае, че е предател и подлога, която направи всичко възможно да е мразен от всички армейци, а днешното му деяние затвърждава това. На практика всеки фен на Локомотив Пловдив, който иска да присъства на финала ще може да дойде със закупен билет от общината в Пловдив и транспорт от Крушарски, а ЦСКА ще има само 6000 души на стадиона и минимум 15 000 останали отвън…. 🤬🤬🤬🤬🤬

Идеята е да се премахне най-голямото предимство на ЦСКА, а именно многобройните фенове, след което съдията по поръчка да отреже главата на отбора на терена пред полупразният стадион. За справка полицията ще отдели ресурс като за пълен стадион… Случайност ??

Ще допуснем ли това ??? 🤬🤬🤬🤬🤬

Емчо, мразим те предателю мръсен 💀


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ