Авер на Бербатов призна за обаждане от Гриша Ганчев и отсече: Аз съм закърмен в ЦСКА

Димитър Бербатов демонстративен мач (5)

Бившият играч на ЦСКА и доскорошен треньор на Бе­рое Александър Томаш приз­на, че е имал покана от Гриша Ганчев. Наставникът обаче не обясни защо в крайна сметка не е поел ар­мейците. Томаш бе начело на Берое в периода юни 2017 – октомври 2019 г.

„Имах обаждане от стра­на на г-н Гриша Ганчев, дока­то бях треньор на Берое -това е истината. Оттога­ва насам никой не ми се е обаждал. Имаше в простра­нството някакви неща, но нищо сериозно“, каза Томаш в коментарно студио „Дер­би“.

„ЦСКА в момента има ед­ни от най-добрите футбо­листи като индивидуалнос­ти. Потенциал има всеки отбор, стига да е начерта­на ясна цел. Аз съм закърмен и живял в ЦСКА и идеята е била една – да бъде шампион. Въпросът обаче е в стратегията. Единият вариант е да те интересу­ва само резул­татът и нищо друго. Вторият вариант е да тър­сиш стил, начин на игра – това, което е било винаги в ЦСКА. Но тази цел се залага от ръководителите“, допълни Томаш.

„Получи се исти­нско дерби за зри­телите. За мен ЦСКА започна по-добре и в двете полувремена, но за пореден път се доказа, че във футбола страшно много играе психиката, ЦСКА е по-стойностният отбор от Левски, с по-добрите иг­рачи, но не спечели – фут­болът е антилогичен спорт. Страшно много трябва да се работи върху психиката. Не можеш да си позволиш, след като си по­лучил един гол, да играеш по този начин и в следващите десетина минути (б.р. – ви­зира обрата на Левски пре­ди почивката). След почив­ката ЦСКА пак започна по-добре. Но Левски с четири точни удара вкара три го­ла. Имаше един отбор с идея на терена и друг, кой­то със самочувствие успя да стигне до точката, а да­же можеше и да победи“, за­яви още Томаш.

„Организационно клубове­те са доста далеч от Лудо­горец. Това, което ми пра­ви впечатление обаче е, че отборът отстъпва игрово от това, което беше в предходните години“, ко­ментира Александър То­маш.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ