Скандален бос, на когото ГЕРБ са му виновни, поема Дунав

7 Dni Sport15.06.2020
дунав

Футболистите и треньорите на Дунав ще получат по половин заплата за април и май през тази седмица. Сумата ще бъде дадена от новите собственици. Очаква се в следващите дни те най-после да се осветлят. Наскоро играчите и наставниците са се съгласили да вземат само половината от двете възнаграждения, като влязат в тежкото положение на клуба. Преди мача с Етър, загубен с 3:5, те подучиха заплатите си за февруари и март.

Очаква се за президент на Дунав да бъде обявен Красен Кръстев, който е бивш такъв на Шумен. ЍТой е изключително скандална личност, би се на едно общо събрание в Шумен, а когато си тръгваше обвини, че ГЕРБ са виновни за всичко.

Спортен директор ще е бившият футболист на драконите Юлиян Загоров. Според запознати зад новите собственици стои българо-швейцарски консорциум, свързан със строителството. Поне с това обяви, че ще се занимава Кръстев, когато се оттегли от Шумен.

„Има светлина в тунела и надявам се да се работи по-лесно. Изплатиха се част от нещата. Имаме уверението, че всичко ще бъде наред. Надявам се вече да мислим само за футбол“, коментира капитанът на русенци Диян Димов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ