Асен Букарев призна: Витоша не е готов за мач срещу ЦСКА, шестима играчи караха матури

букарев

Треньорът на Витоша (Бистрица) Асен Букарев говори преди мача на своя тим срещу ЦСКА. Срещата ще бъде първи официален мач и за двата отбора, след като първенството бе прекратено заради пандемията от коронавирус.

„Проблеми нямаме. Малко бе времето за подготовка. С нотка за хумор, 6 души от отбора са зрелостници и трябваше да карат матури, заради което липсваха от тренировките тази седмица. Няма какво да се лъжем. Времето е малко, но не зависи от нас или Българския футболен съюз. Трябва да се наваксва програмата, спусната от УЕФА“, заяви Букарев.

„Не сме готови, трябва да го признаем. Не сме готови за мач с един от лидерите от шампионата. Ако вземем местата на двата отбора в класирането, се предполага, че класата при тях е по-голяма и би трябвало да имат нужда за по-малко време към настройването на часовниците и влизане в час. Предполагам, че те ще са в по-добро състояние от нас“, продължи той пред „Дарик“.

„На хартия, при тях ще има повече напрежение. При нас, в мачовете досега през сезона показахме, че изпитваме прекалено много респект към отборите пред нас в класирането“, завърши треньорът на Витоша.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ