Шефката на Пирин си постави амбициозна цел и обяви: Ще съм щастлива, ако Манолев подпише с нас

67699028_1208867539284900_562872665484820480_o

Силният човек в Пирин (Благоевград) Ива Уорън заяви, че на 23 юли стадион „Христо Ботев“ ще бъде напълно обновен и готов за футбол, както и за публика по трибуните. Освен това тя сподели, че Пирин ще гони Купата на България през този сезон, освен промоция в елита на България.

„Работим усилено, макар че последните 3-4 месеца беше трудно, но напредваме сериозно. Мисля, че освен изграждането на козирката, всичко друго по ремонтите на стадиона ще бъде готово за старта на сезона 2020/2021. В момента сме в ремонт на всичко, имаме седалки навсякъде, но се надявам, че на 23 юли стадион „Христо Ботев“ ще бъде готов, за да посрещне публика, ако бъде позволено“, сподели Уорън в интервю за Спортал.

„Мисля, че целта на всички е да се върнем, където ни е мястото – Първа лига. Ще играем за победа във всеки мач и ще гоним Купата на България. Спечелихме Николай Бодуров с нашите планове. Ние сме голям отбор, Пирин е голяма планина. Работим от 9-10 месеца сериозно, като се вижда, че искаме да се случват нещата правилно. Целта ни е да правим всичко професионално и да постигнем най-доброто. Всеки един професионален футболист, който е израснал в нашата школа, би трябвало да иска да се върне. Ще бъда изключително щастлива, ако Станислав Манолев се завърне при нас. Пирин иска да събере много добри футболисти, израснали в Благоевград. Имаме няколко финала за Купата, дано се върнем в efbet Лига и да успеем да направим добър сезон“.

Уорън обясни защо Пирин е искал да бъде прекратен сезона във Втора лига. „За нас беше по-добре да се прекрати сезона, тъй като трябваше да се изиграят 12 мача за кратко време. Именно поради това спортно-техническото ръководството беше на мнение, че е по-добре да не се доиграва сезона.

До 10 юни ще можем да съберем отбора, който искаме да стартира подготовка с нас. Надявам се, че ще успеем да вземем набелязаните играчи, но няма да разкривам имена“, заяви силната дама в Благоевград.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ