Една от зоните, в които никога не е излишно всеки футболен клуб да разполага с допълнителна опция, е атаката.

Обикновено позицията зад нападателя се оказва от определящо значение, като може да носи позитиви за състава в редица различни аспекти.

ТОПСПОРТ разбра от достоверен източник, че сред вариантите за подсилване на нападението на „армейците“ е и обещаващ, млад албански футболен талант.

Става дума за 21-годишния Френси Керос.

Снимка 480042

Бившият юношески национал на Албания действа основно в центъра на атаката, може да играе и по дясното крило, но като най-обещаващи се очертават функциите му, когато се намира зад тарана.

Пазарната стойност на Керос, след редукцията на цените на футболистите в световен мащаб поради пандемията, възлиза на наглед скромните 25 000 евро.

Според представителите на играча, качествата му ще струват много повече малко след подновяването на футболните мачове в Европа. Най-малкото защото е юноша на италианския гранд Интер.

Считано към момента, Керос е попълнение на италианския Фанфула.

Договорът му изтича в края на юни, като интерес към него се очаква да проявят няколко клуба от по-ниските нива на италианския футбол.

Освен относително близката географска връзка с България, младокът има и още един позитив, който може да го приближи към „Армията“.

Правата и интересите му се защитават от Business Eleven. Същата компания, с която столичани са добре запознати, представлява и Стефано Белтраме.