Христо Йовов назначен за шеф на тото лично от Бойко, много хубаво казвал „терца“

7 Dni Sport19.05.2020
христо йовов

Много хора се чудят какво прави начело на Спортния тотализатор Христо Йовов!?

Купи си завод за някакви джаджи в Свиленград – фалира! Два пъти пробва да стане кмет на Своге – ами не го искат хората. Беше директор на „Левски“ – един пирон не заби.

И сега човек с подобна визитка изведнъж се озовава в УС на тотото, което трябва да запълни празнината, отворена след национализацията на бизнеса на Васил Божков. Как да стане с този „Гол пищов“ Йовов, нали помните онези му снимки!?

Всъщност отговорът го загатва самият Божков. Наскоро той разкри как са се джиросвали акциите на Левски в последните години. И хоп – изненада: Неговият човек Георги Попов ги взел от Христо Йовов. Ако продължим мисълта на Божков – това е човекът на Бойко Борисов, който е държал книжата, които хазартният бос след това е получил.

7DniSport.bg научи, че от повече от година свогенецът е сред най-близкото обкръжение на Бойко Борисов за…релакс. Падал по-хубаво на тенис дори от Георги Харизанов, играели футбол, белот, Ицо даже много хубаво викал „терца“. Горе-долу това е единствената „уважителна причина“ Бойко Борисов да започне да го издига.

Другата може би е да му създаде малко визитка, малко трудов стаж да му измисли отнякъде, преди да го прати шеф на Левски.

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ ПИКАНТНИ ПОДРОБНОСТИ ЗА НОВАТА УПРАВА НА ТОТОТО


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ