Тежък удар по амбициите на Пирин! Мечтана цел на орлетата подписа нов договор с Лудогорец

Етър - Лудогорец, Светослав Дяков

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков продължи договора си с клуба. Той е поредният футболист на шампионите, който се договори с ръководството и подписа нов контракт.

„Щастлив съм, че оставам в шампионската съблекалня. Нямам търпение да се подновят мачовете и отново да радваме нашите фенове с успехи ни. Вярвам, че ще станем шампиони за девети път“, коментира Светослав Дяков пред клубния сайт.

Преди да дойде в Лудогорец през 2011 г. Дяков игра за Пирин (Благоевград), Литекс и Локомотив (Сф). За девет сезона с екипа на „орлите“ халфът записа 326 мача във всички турнири, като отбеляза 11 гола. Той е един от двамата футболисти в сегашния състав на Лудогорец, който е осемкратен шампион на България с тима. Другият е Марселиньо.

Дяков бе трансферна цел на втородивизионния Пирин. Благоевградчани са амбицирани да изградят боеспособен отбор от бивши кадри, сред които Николай Бодуров и Станислав Манолев. Към момента обаче мечтата Светослав Дяков да облече отново екипа на родния си клуб остава нереализирана.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ