ЦСКА се раздели с още един чужденец докато останалите играчи минаваха медицински прегледи

ЦСКА - Левски, Вив Соломон Отабор

От ЦСКА пуснаха официално изявление в своя сайт, в което се съобщава, че всички футболисти и спортно-техническият щаб на тима са преминали PCR тестовете за COVID-19, като се очаква в следващите няколко дни всички служители на администрацията на клуба ще се подложат на същите тестове.

В изявлението се споменава още, че на играчите им предстоят пълни медицински изследвания, като отборът ще започне тренировки в петък при строго спазване на всички задължителни изисквания за безопасност.

Упоменава се още, че във вторник в София се е завърнал и халфът Тиаго Родригез, който се възстановяваше от контузия в родината си.

Някак между другото се съобщава, че в периода на извънредното положение ЦСКА се раздели по взаимно съгласие с Раул Албентоса, Денис Давидов, Вив Соломон-Отабор и Върнон Анита. И докато от „червените“ бяха обявили официално за Албентоса, Давидов и Анита, то раздялата с Вив Соломон-Отабор е преминала между капките и не е станала достояние на родните медии. До последно се очакваше нигерийското крило да пристигне на „Армията“, за да стартира подготовка с останалите си съотборници.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ