ЦСКА влезе в потока на Руската национална агенция, посланик говори за играч на червените

7 Dni Sport02.05.2020
денис давидов

Руският футболист на ЦСКА Денис Давидов не може да се прибере в родината си заради липсата на полети, заяви пред държавната руска агенция ТАСС посланикът на Москва в София Анатолий Макаров.

В петък Давидов, който разтрогна с ЦСКА обяви в инстаграм, че е изоставен от родината си и не може да си тръгне, въпреки че правителството на България организира полет София – Москва – София, за който си е купил билети. „Нямам отбор, нямам договор, нямам дом, нямам пари“, ревна халфът.

„За съжаление изходящи полети от България засега няма. Този до Москва на 2 май е частен, организиран от бъгарската авиокомпания Bulgaria Air. Отива празен в Москва, защото летището има ограничение за приемане на не повече от 500 човека и в сегашния момент този капацитет е изчерпан“, казва Макаров.

Макаров допълва, че в посолството няма никаква информация от страна на Давидов. В консулския отдел на посолството има заявка от 200 руснаци, които искат да се приберат.

От ЦСКА уточниха, че няма да оставят Давидов на улицата, а той ще ползва досегашното си жилище, което ще бъде за сметка на клуба, пишат още от ТАСС.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ