Бранител на Ботев (Вр): Дайте повече шанс на българските играчи след коронавируса

7 Dni Sport01.05.2020
деян иванов

Бранителят на Ботев Враца Деян Иванов разкри, че продължава да тренира здраво у дома, за да се опита да поддържа оптимална форма.

В момент като този, в който цялата футболна общественост е “замръзнала”, ние професионалните спортисти трябва да продължаваме да бъдем отдадени на спорта и футбола. Да поддържаме спортна форма, да се опитваме да подобрим уменията и знанията си, защото скоро всичко това ще отмине и футболът отново ще бъде нашето ежедневие. Разбира се, както всички в момента обръщаме повече внимание на семействата си, защото целогодишно сме далече от тях“, споделя Иванов.

„Основното и най-важно нещо, което трябва да се промени след кризата, е да се разчита и дава шанс на български футболисти. Чужденците, които идват в нашите клубове да са наистина класни и да вдигат нивото на отбора, на съотборниците си и на българския футбол като цяло“, двузначно завърши Иванов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ