Ето откъде ще влязат лятото близо 4 милиона лева в касата на Левски

7 Dni Sport30.04.2020
Левски - Лудогорец, Нуно Рейш, Иван Горанов, Мартин Петков, Холмар Ейолфсон, Янис Каргас, Насиру Мохамед, Стайн Спиерингс, Хали Тиам, Найджъл Робърта

Централният бранител на Левски – Холмар Ейолфсон иска да продължи кариерата си в Англия. Исландският национал през зимата бе желан от Борнемут, но до преминаването му там така и не се стигна Въпреки това този тим държи под око ситуацията с бранителя. Той е следен и от Бърнли. И двата клуба имат проблеми със защитниците си и са с отрицателни голови разлики.

„Сините“ няма как да си позволят да задържат Ейолфсон, който е най-скъпоплатеният футболист в състава. Затова и ще трябва да го продадат. Цената на национала е над 2 милиона евро, което ще спомогне страшно много на Левски да формира бюджета за следващия си сезон, ако не се появи нов благодетел.

А неговото желание е да отиде в Англия, където не успя да се докаже като младок. Холмар е бил част от Уест Хям, но така и не записва двубой за първия тим.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ