Лидерът на Черно море смени спорта: Беше уникално и много вълнуващо

7 Dni Sport29.04.2020
17

Роденият в Гоце Делчев полузащитник на Черно море Васил Панайотов се отдаде на планинското колоездене в очакване забраната за футбол да се вдигне.

Националът ежедневно тренира не само в домашни условия, а и по баирите над южния град. Юношата на „Левски“ се похвали, че при последния си преход е навъртял 66 километра в компанията на близки приятели и при спазване на мерките за безопасност.

„Колоезденето се оказва едно голямо приключение и забава. Беше уникално и много вълнуващо. Същевременно и доста тежко заради пресечения терен и денивелацията, която трябваше да преодоляваме, но определено си заслужаваше. Бих повторил упражнението, дори искам да опитам и ще по-дълъг маршрут от тази 66-километрова обиколка”, разказа за преживяваното Панайотов и призна, че е преоткрил красотите на родния си край.

“Заедно с още няколко момчета яхнахме колелата и тръгнахме рано сутринта на преход. Преминахме през цялата планина, направихме обиколка на града. Сред природата е уникално. Не само се изморяваш от натоварването, но и се зареждаш супермного. Заради ангажиментите с футбола досега не бях имал възможност да се наслаждавам на природата около Гоце Делчев по това време на годината. Ето че и пандемията има хубави страни. Да сме живи и здрави и дано по-скоро се измъкнем от коронавируса и отново да сме по терените“, каза още настоящият футболист на „Черно море“, който изяви готовност да остане при „моряците“ дори с по-ниска заплата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ