Президентът на Арда разкри: На Киров му допадна, че ще работи само с български футболисти

арда-ботев-дъжд5

Президентът на Арда Петър Пешев разкри в интервю за Дарик радио, че идеята на клуба отборът да разчита само на българи от следващия сезон е допаднала доста на новия треньор Николай Киров.

„Николай Киров вече е нашият нов треньор и мисля, че всички трябва да са спокойни. Договорът му е за довършване на този сезон плюс още една година. Само с него сме преговаряли. Трябваше да се видим и да уточним някои детайли. Нямахме разминавания.

Казахме му всичко, което трябва да знае. Кои са наличните ни футболисти, вижданията на клуба да работим само с българи, което му допадна доста“, заяви Пешев.

„В клуба останаха Леони, Ховсепян и Лукас Мартинс. Техните договори свършват и ще си търсят други клубове от лятото. Доколкото гледам по телевизията случаите се увеличават и сме далеч от подновяване на тренировки.

Екипът на Стамен Белчев бе в клуба, Киров идва с един помощник на този етап. Арда продължава да се бори за своето оцеляване, ако има доиграване на първенството“, каза още президентът на Арда.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ