Станислав Иванов разкри кой го е завел на „Герена“ и какво иска да постигне с Левски

48

Нападателят на Левски – Станислав Иванов се включи в новия епизод от поредицата видео включвания с футболисти от първия отбор на „сините“, в които играчите „канят“ феновете в своите домове и отговарят на техни въпроси.

„За мен Левски е най-големият български клуб. Клуб с история, традиции и велика публика. Моята цел е да спечеля дългоочакваната купа от цяла „синя“ България и един ден да играем в Шампионската лига“, заяви юношата на Левски.

Той отдели време за част от въпросите, които привържениците му бяха задали чрез социалните медии на клуба и разкри редица от своите футболни спомени.

„Първият ми спомен, свързан с клуба беше през 2012 година, когато дядо ми ме доведе на „Герена“ за първи път. Тогава треньор беше Божидар Костадинов. Той ме хареса на един детски турнир и ме покани в Левски. Този момент никога няма да го забравя, защото тогава за първи път стъпих на „Герена“, разкри Иванов.

Кой е любимият му футболист и какво мисли за трансфер в чужбина, научете във видеото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ