Лудогорец отваря вратата към Пирин за Станислав Манолев

7 Dni Sport15.04.2020
Лудогорец Манолев

Станислав Манолев е единствения от ветераните в Лудогорец, на когото няма да бъде предложен нов договор, научи 7DniSport.bg.

Козмин Моци и Клаудиу Кешерю вече са се договорили с Кирил Домусчиев да останат, предстои контракт да бъде предложен и на 36-годишния Светослав Дяков.

С Манолев обаче никой не е започнал дори предварителни разговори, което е ясен знак, че Лудогорец смята да се раздели с 34-годишния си състезател.

Самият екс-национал вече разкри, че смята да завърши кариерата си в Пирин, което като нищо ще го отведе в благоевградския тим. Още повече, че новите собственици на клуба очакват и служебна покана за Първа лига, ако някой от участващите в нея се откаже, каквито слухове витаят.

Дори това да не се случи, на „Христо Ботев“ ще градят състав, който на всяка цена следващия сезон да се пребори за промоция. И  вече обявиха готовност да приберат у дома всяко едно от трите славни „орлета“ – Николай Бодуров, Станислав Манолев и Светослав Дяков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ