Левски реши съдбата на чужденците и направи сензационен избор за вратар догодина, не е Ники М.

7 Dni Sport14.04.2020
Левски - Лудогорец, Милан Миятович, Радост

Левски ще се опита да продаде по-голяма част от чужденците си през лятото, твърди ТОПСПОРТ. Целта на ръководството е да си набави средства, с които да изкара и следващия сезон.

„Сините“ слагат на тезгяха Холмар Ейолфсон, Нуно Рейш, Франко Мазурек и Паулиньо. Оферти за тях ще се разглеждат и е много малко вероятно някой от гореизброените играчи да бъде в състава и през следващото лято.

Ганаецът Насиру Мохамед и гъркът Янис Каргас ще бъдат освободени. Заплатата на крилото е доста висока и той по никакъв начин не я оправдава. В същото време Каргас е най-нископлатеният легионер, но се представя под очакванията.

С изтичащи договори са Филипе Нашименто и Хали Тиам. Дуото си тръгва. Същото важи за Дени Алар, който е под наем от Рапид (Виена). Левски има опция да удължи контракта на вратаря Милан Миятович за още един сезон, но едва ли ще се възползва от нея. Все още не е ясно как ще се процедира със Зоран Попович, който бе уреден през зимата. Малко вероятно е бъдещето му да бъде свързано с Левски. Идеята е през новия сезон титуляр да бъде Георги Георгиев.

Ръководството държи Найджъл Робърта и Стайн Спиерингс да останат. Двамата са най-конвертируемите сред чужденците, но от „Герена“ ще се опитат да ги задържат.

Интерес към Станислав Иванов не липсва и той също може да бъде продаден. В Турция настояват, че националът е желан от амбициозния Менеменспор.

Договорът на Мартин Райнов изтича, но треньорският щаб има желание да го задържи в състава.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ