Бивш треньор на Ботев пак остана беез работа! Ето каква е причината

Желко Петрович

Бившият треньор на Ботев Пд Желко Петрович отново остана без работа, след като напусна хърватския Интер Запрешич, съобщиха медиите в бившата югославска република. Част от отбора са бившият халф на Левски Борислав Цонев и Сердер Сердеров, който игра в Славия.

Черногорецът Петрович, който има и нидерландски паспорт, дойде в Интер Запрешич в началото на 2020 г. със задачата да остави отбора в Първа лига. Тимът обаче дели последното място с Вараджин преди спирането на шампионата.

Заедно с треньора в клуба пристигнаха и доста играчи, които също вероятно ще си тръгнат. Причината за това е оттеглянето на инвеститорите, които се присъединиха към клуба през зимата.

„Мениджърът Велибор Квргич ми се обади и каза, че работата им в Интер Запрешич е приключила. Не могат да инвестират още в клуба заради несигурната ситуация около пандемията от коронавирус. Затова си тръгвам.

Договорът ми е до 30 май, но няма нужда да оставам. Прекратяване на договора по взаимно съгласие е най-доброто решение в такава трудна ситуация.

Срещнах фантастични хора и това беше страхотно преживяване за мен. Пожелавам най-доброто на Интер и може би пътищата ни отново ще пресекат някъде“, каза Петрович пред хърватски медии.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ