Преминава ли националът Виктор Попов от Черно море на „Армията“? Отговорът на ЦСКА

виктор попов

ЦСКА иска да привлече десния бек на Черно море Виктор Попов през лятото. Такава информация се появи в медийното пространство преди дни. Той е на 20 години и вече записа два мача за националния отбор на България. През сезона в Първа лига има 21 срещи с една асистенция.

Агенция ТОПСПОРТ потърси за коментар по темата човек от ръководството на ЦСКА. Ето какво каза той:

„Нямаме за цел да вземем нов футболист на поста десен бек. Имаме Иван Турицов, а след края на сезона от наем в Ботев (Враца) при нас се завръща Ангел Лясков. Най-вероятно това ще са двамата ни крайни защитници от дясната страна през следващия сезон“.

„За момента със сигурност Черно море е клубът, за който искам да играя. Да съм част от този отбор е сбъдната мечта за мен“, каза вчера самият Попов.

Той е голям талант и едва ли от ръководството на клуба му ще се разделят лесно с него. По всичко изглежда, че бъдещето му е на „Тича“. Черно море разчита на свои юноши и това дава резултат. Те се интегрират в първия отбор и бързо стигат дори до националния тим на България.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ