Ивет Лалова проговори за коронавируса: Плаках, когато в Италия видях как…

Ивет Лалова

Най-бързата българка Ивет Лалова-Колио сподели нещо, което много я е наранило във връзка с пандемията от коронавирус.

„Това, което ме разплака в Италия, е когато родителите на мъжа ми плакаха заради всичко ужасно, случващото се на Апенините. Те живеят в Милано и не знаят защо се стигна до този страховит период.

Ще споделя нещо, което много ме нарани. Първият ми старт трябваше да бъде на 21 май в Рим, след който имаше предвидена аудиенция с папа Франциск, което за мен щеше да бъде много красив момент – чаках го с нетърпение“, призна най-добрата българска спринтьорка пред „Нова телевизия“.

„В такива моменти е най-добре човек да си е вкъщи. Мога да съм близо до моите родители, защото прибирайки се от Тенерифе, бяхме в задължителна карантина и я спазвахме много стриктно“, каза още Атлет №1 и Спортист №2 на България за 2019 година.

„На нас не ни трябва нищо конкретно за подготовка. Много пъти съм тичала по пътища, ливади, калища, така че така е и сега. Всички се оправяме по някакъв начин и искаме да сме стриктни. Водим подготовка, защото за да се спре за дълго време е много тежко. За мен година повече работа не е нищо с този къртовски труд. 20 години съм в спорта, така че ми доставя удоволствие. На мен ми се иска в момента, които бъде открита Олимпиадата хората да плачат от радост, че сме победили“, завърши Ивет Лалова.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ