Скандално! Шефът на БФС смени съдиите на три мача, пипнал е и дербито на „Герена“

7 Dni Sport12.03.2020
Михаил Касабов

Президентът на Българския футболен съюз Михаил Касабов заяви, че е сменил съдиите на три двубоя в Първа Лига и носи отговорност за своите действия.

По-рано през деня президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че Касабов е сменил арбитъра на предстоящия двубой на „белите“ с Царско село под натиск от страна на Стойне Манолов.

„На три мача съм сменил съдията, не е един, а на три. Аз ги смених, да. Решението е мое, казвам ви го. Какъв е проблемът дали свири А в Б или Б в А – нали са от „А“ група всичките. Какво значение има кой мач свирят?! Това е мое решение. Венци Стефанов е казал, че нямам такова правомощие? А той има ли такова правомощие? Моля ви, аз си нося отговорността“, каза шефът на БФС.

Никога досега обаче президент на БФС не си е позволявал такъв прецедент – да отменя назначения на съдийска комисия, за да подреди сам той реферите. Припомняме, че този кръг е и мачът Левски – Лудогорец и най-вероятно и той е пипнат от Касабов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ