И все пак Инженера пада утре! Любо Ганев подсигури термометър и маски за волейболните делегати

7 Dni Sport12.03.2020
Купата за световното по волейбол НДК Любо Ганев(3)
Любо Ганев

Българската федерация по волейбол е осигурила и дистанционен термометър за утрешното Отчетно-изборно събрание. Това заяви пред Дарик вицепрезидентът на централата Любо Ганев. Така той отговори на слуховете, че събранието може да пропадне, тъй като има клубове, които са поискали неговото отлагане заради епидемията от коронавирус.

Ганев увери, че събранието ще се проведе по план – от 10:00 часа в залата на столичен хотел. Освен термометърът организаторите са подсигурили и 150 маски за присъстващите. Бившият волейболист също така заяви, че ако има много отсъстващи и няма необходимия кворум ще се изчака 1 час, каквото е изискването по закон, след което отново ще се гласува. Освен изборът на нов президент на БФВ утре ще се гласува и бюджета на федерацията за следващата година, както и други важни точки.

„Общо събрание ще има. Който се притеснява може да прати свой пълномощник. Никой не е длъжен да присъства насила. Вече са подсигурени 150 маски, а от днес има и термометър, с който ще се мери температурата на всички влизащи в залата. Ще вземем всички мерки за сигурност“, обясни легендарният волейболист.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ