„Берое ще вземе поне точка от ЦСКА“

7 Dni Sport06.03.2020
Иван Бандаловски Енрике Рафаел Цска Берое 14

Бившият треньор на Левски и Берое Иван Вутов говори преди гостуването на старозагорци на ЦСКА. Специалистът анализира представянето както на заралии, така и на „червените“.

„Ако Берое вкара първи гол на „Армията“, ще вкара и втори. В случай, че не успее да вкара в началото, то най-вероятно мачът ще завърши наравно. Убеден съм, че Берое ще вземе поне точка от ЦСКА.

В последно време ЦСКА не показва нищо особено. Нещо не му се получава на отбора. Победиха Ботев (Враца) с голяма доза късмет. Не бих хвърлил вината само върху треньора Крушчич и голмайстора Соу. Не е изключено да се стигне до смяна на Крушчич преди края на сезона.

Берое ще попадне в първата шестица. Смятам, че това е най-добрият отбор след първите 4 в класирането. Зимната селекция изглежда добра. Двама-трима от привлечените показват класа. Все още е рано за оценки. Нека минат поне пет мача. Победата над Локомотив (Пловдив) не е мерило. През второто полувреме Берое не направи нищо запомнящо се. Смятам, че ще вземе нещо от гостуването на ЦСКА“, коментира Вутов пред „Тема спорт“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ