Павел Върба: Пропуснатата дузпа в 93-ата минута ни коства победата

7 Dni Sport05.03.2020
Левски - Лудогорец, Павел Върба

Наставникът на Лудогорец Павел Върба коментира поражението на тима след изпълнение на дузпи в 1/4-финала в турнира за Купата на България от Левски.

„Не спечелихме, тъй като изпуснахме в последните секунди дузпа, направихме един добър мач, имаше положения, темпо, липсваше ли късмета, имахме положения в този мач“, коментира наставникът на Лудогорец след поражението.

„Нека да не се сравняваме с Интер, в Милано изиграхме силен мач като цяло. Разбира се, съжаляваме, че пропускаме положения, трябва да отбелязваме голове, а това не се случва. Мисля, че като цяло играта ни беше добра, получаваха се нещата, но в атаката не ни се получава, не успяваме да реализираме. Тази вече освен късмета. Дузпата в редовното време промени хода на мача, при дузпите влиза късмета, както и повечето реализирани дузпи. Кешеру трябваше да изпълни дузпата, но той излезе и следващия, който трябваше да изпълни дузпа беше Григоре“, каза още Върба.

„Титлата е на преден план за нас, това, че успяхме да продължим и в Лига Европа е голям успех за Лудогорец, но титлата е №1 за нас“, добави той.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ