Спасов: Не очаквах да изглеждаме толкова добре, винаги е удоволствие да победиш ЦСКА

7 Dni Sport29.02.2020
Царско село - ЦСКА, Никола Спасов

Старши треньорът на Царско село Никола Спасов заяви, че не е очаквал отборът да изглежда толкова добре.

„Изиграхме мача със спокойствие и самочувствие. Футболистите си повярваха след първия гол, че ЦСКА не е непобедим. Говорихме си преди мача, че ЦСКА не е непобедим. Винаги е удоволствие да победиш ЦСКА. ЦСКА е достатъчен дразнител и мотиватор, с достатъчно добри изпълнители. Голът в началото ни даде самочувствие. Не очаквах да изглеждаме толкова добре“, коментира Спасов.

„Приятно съм изненадан от Лопес. Имаше прекрасни изяви през първото полувреме и решаващи намеси в края на мача“, добави той.

„Нямаме равностойни смени особено в защита. Доста притеснен бях преди мача. От контузените никой не тренира. Не сме добре в това отношение като бройка. Дано момчетата, които завършиха мача да нямат никакви проблеми“, продължи треньорът на Царско село.

„Шампионатът е във фаза, в която не знам дали е добре да биеш или да не биеш. Дали са важни толкова победите. Мачът във Варна не е фатален. Искам да се представим добре във Варна“, каза още Никола Спасов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ