Отбор от Шампионска лига на път да освободи Първа лига от ужаса „Клаудиу Кешерю“

7 Dni Sport10.07.2018
лудогорец

Гръцкият ПАОК планира нова офанзива за нападателя на Лудогорец Клаудиу Кешерю. Клубът от Солун искаше румънския стрелец още през зимата. Тогава обаче играчът предпочете да преподпише с разградчани.

Сръбският сайт mozzartsport.com твърди, че местният защитник Иван Обрадович от Андерлехт и Клаудиу Кешерю от Лудогорец са трансферни цели на ПАОК за това лято. Както е известно, във втория квалификационен кръг за ШЛ чернобелите срещат швейцарския Базел, в нешампионския поток.

Лудогорец пък започва от утре похода си към групите на Шампионската лига. В първия квалификационен кръг орлите срещат първенеца на Северна Ирландия Крусейдърс. Първият мач е в Разград от 20:00 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт 2. Очаква се Кешерю да води атаката на зелените. В кариерата си той има 33 мача и 11 гола в евротурнирите. Главният мениджър на Лудогорец Пауло Аутуори възнамерява да заложи на същите 11, които започнаха във финала за Суперкупата със Славия, спечелен с 1:0. Победното попадение бе дело именно на румънския национал.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ