Новината, която всички пропуснаха: Левски ще бъде финансово стабилен до лятото

7 Dni Sport20.02.2020
Левски, Павел Колев

Вчерашният ден донесе много новини за „синя“ България. Първо Павел Колев направи разкрития около финансовите параметри в Левски и това кой взима и кой не взима заплата в клуба. Това се наложи заради безпрецедентната атака от страна на Венци Стефанов.

Тези вести буквално взривиха „синята“ общност, която се зарадва, че в клуба има хора, които наистина милеят за Левски. Припомняме, че нито Колев, нито Хубчев взимат заплати. Това са лично техни решения, докато клуба се стабилизира финансово. Към тях се присъединяват още много треньори от „ДЮШ“ на клуба, а играчите от своя страна са се отказали от премиите си.

Втората порция новини дойдоха от бившият собственик Иво Тонев. С интервюто си, в което съобщи, че заедно с Александър Ангелов и Николай Иванов всеки месец ще даряват пари на клуба. С тази сериозна заявка, той на практика обеща на феновете финансова стабилност до края на този сезон. Разбира се за целта запалянковците трябва да продължават да помагат активно.

Тази ситуация се очаква да продължи до лятото, след което ще дойде време да се седне на масата и да се вземат нови решения за светлото бъдеще на професионален футболен клуб Левскки.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ