„Кървавата поема, с която ЦСКА ще закове 4 пирона в ковчега на Левски, ще го засипе и с пръст“

7 Dni Sport13.02.2020
IMG_0455(1)

Един от лидерите на Сектор „Г“, който винаги е в организацията и процесите на най-важните неща случващи се в сектора използва своята стена във Фейсбук, за да надъха „червена“ България преди Вечното дерби.

Васко обаче не написа поредните клишета, а се отличи с изключително добре подредено мотивационно изявление, което хилядите „армейци“ ще оценят подобаващо.

„Приятели, от седмица чета колко много ни е паднал духа преди мача с онези нищожества. Не мога да повярвам, че моите момчета не вярват в победата!

В събота ще заковем с 4 пирона ковчега им и ще ги засипем с пръст завинаги! Кажете ми един пост в състава ни, където им отстъпваме? Кажете ми колко пъти ги победихме последните години? Кажете ми как тези нагли подчовеци ще ни говорят за морал като дължат пари на цяла България и държавата винаги намира начин да ги спаси?

Нима ще се поддадете на синята медийна пропаганда, която за нас истерично врещеше колко сме нечестни, а сега ореваха света, че техния разложен труп е разкъсван от безмислостни лешояди!

Минахме през катарзис. Пречистихме се от гнусния мухъл на предателството. Видяхме кой е фалшив и кой обича. Останахме най-достойните, най-верните, най-добрите.

Клубът потуши задълженията на ограбващата ни 30г. мафия. Бори се за стадион с държавната бюрокрация. Бори се срещу хазартния монопол. Бори се с мазен олигарх. Бори се с един самозабравил се мутродиктатор..

Предстоят нашите най-добри дни и всичко започва от тази събота.Ще ги унищожим и премажем всички. ЦСКА има нужда от нас. Бъдете на стадиона и пейте както никога досега!

Всички на стадиона! ЦСКА или УМРИ!“

– Васко

Добавяме и прикаченото видео:

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ