Бивш шеф на ЦСКА захапа здраво Левски, разкри измамите им и отсече: Изумен съм!

7 Dni Sport10.02.2020
Левски Локомотив Пловдив 2 павел колев

Бившият шеф в ЦСКА – Милко Георгиев използва социалната мрежа Фейсбук, за да захапе здраво Левски. Повод за публикацията му бе провокирана от бурните процеси при „сините“. Той сравни ситуацията в момента с тази в ЦСКА преди няколко години, когато „червените“ също бяха изправени пред стената с десетки задължения и неясно бъдеще.

Ето какво написа г-н Георгиев: Публикуваме думите му без редакторска намеса.

„Изумен съм!

Чета изказване на адвокат на Левски и си задавам въпроса – абе тия нормални ли са?!?!?

Значи, когато ЦСКА беше в подобна позиция тогава всички които имаха да получават пари бяха назовавани с уважителното КРЕДИТОРИ, а сега същите тези юридически и физически лица са наричани ЛЕШОЯДИ?!?!? Да, наясно съм, че тяхното лицемерие е световно известно, ама Аре малко по-тихичко!!! Много добре е описал каква била ролята на изпълнителният директор, ама защо е пропуснал да спомене че същият е длъжен да подаде и молба за откриване на несъстоятелност, когато повереното му дружество няма възможност да обслужва задълженията си…? Закона го задължава!!!

Та в този ред на мисли-НАП лешояди ли са? Ако е така – да променят закона и всички да спрем да плащаме- Аман от лешояди! ЧЕЗ лешояди ли са?Иначе-много се радвам на това как цитира световни автори, надявам се скоро да наблегнат и на Достоевски!“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ