Край на „синята“ мъгла, Павел Колев отговори на най-важните въпроси

7 Dni Sport10.02.2020
Павел Колев

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви, че е възможно клубът да продаде някои свои футболисти, за да си подсигури финансирането.

„Заведени са дела срещу клуба. Не са 21. Те бяха толкова и когато ние дойдохме. Няма нищо ново“, коментира Колев.

„Поговорихме с футболистите на спокойствие в съблекалнята. Мисля, че така беше честно спрямо тях, за да са наясно каква е ситуацията. Нямаше въпроси от тяхна страна. Треньорът говори преди мен и беше по-спокоен от мен. Аз също съм спокоен, не съм притеснен“, добави изпълнителният директор на Левски.

„Възможно е да се стигне до продажба на играчи. Конкретни оферти няма. Възможно е да се закрепи бюджета с нови спонсорски договори и рекламни договори.

„Няма вариант да не доизкараме сезона. Ако трябва, ще доиграем сезона с тези, които останат. Няма вариант да не доиграем сезона.“

„Вариант винаги има някой футболист да напусне.“

„В очите на един професионален футболист може да видите много неща. Аз само им говорих за пет минути. Не е моя работа да ги анализираме. Важно е да ги видите на тренировка и какво ще направят в събота на мача.“

„Дано да са кучета. Аз също така смятам. Има много спекулации относно това дали ще остана в клуба. Четох, че са ме отписали. Аз съм тук и няма да мръдна, докато не се стабилизират нещата. Това също има казах“, допълни той.

„Футболистите си бяха доста сплотени и преди тази ситуация. Надявам се да останат така.“

„Нямам комуникация с никой от собствениците.“

„Към момента няма декларирано желание за подписване на нови спонсорски или рекламни договори.“

„Беше декларирано, че Националната лотария ще продължи финансирането, но е малко неясна формата. Може да е с по-малко средства, може и да е без никакви“, каза още Павел Колев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ