ЦСКА поиска от Гриша Ганчев, а той го даде!

7 Dni Sport08.02.2020
Гриша Ганчев

След по-малко от седмица футболната пролет в България започва. Първо са битките от „Първа лига“, а малко след това и тези от турнира за „Купата на България“. От тези две надпревари ЦСКА ще се опита да спечелим минимум един трофей, „червените“ са повече от решение сушата да приключи и през май месец те да ликуват или с Шампионска титлата ли трофея от Купата. Разбира се второто изглежда много по-вероятно предвид изостването в класирането и лекия жребий за 1/4 финалната фаза в турнирната надпревара.

За изпълняването на тази цел ЦСКА ще разчита на ядро от състезатели, които вече са прекарали сериозно време на стадион „Българска армия“. Футболисти като Тиаго Родригес, Рубен Пинто, Жеферсон Телес, Али Соу, Енрике Рафаел, Кристиян Малинов, Валентин Антов, Жанио Бикел, а към тях добави и добре адаптиралите се Густаво Бусато и Раул Албентоса. Именно това е и причината през този трансферен прозорец при тях да няма голяма бройка пристигащи играчи. Факт, който се харесва на „армейците“. Според тях през изминалия период ЦСКА е успял да надгради, като се е разделил с ненужни играчи и привлякал неуспорим талант като Стефано Белтраме и обещаващ нападател в лицето на Ахмед Ахмедов. Трябва да се отбележи, че няма да е никак изненадващо, ако до дербито в събота на „Армията“ акостира още един играч.

Тази тема бе разискана в една от големите групи на ЦСКА в социалните мрежи, а Иван Петров блесна със следния коментар: „Стига сме мрънкали. Гриша Ганчев, Юлиан Инджов и екипа зад тях правят всичко възможно отбора да расте. Какво ли не осигуриха и платиха. Сега и този прословут автобус е купен и в момента се брандира. Стадион ще се прави. База се гради. От тази зима и по селекцията се работи професионално. Вместо свободни трансфери на килограм, малко играчи, обещаващи таланти с трансферни суми, които имат какво да покажат. Искахаме го от Гришата получихме го, е сега е време за подкрепа!“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ