Любимец на Сектор Б с шокираща контузия в Славия, това беше края на кариерата му

7 Dni Sport02.02.2020
18

Приключи ли кариерата на македонеца Дарко Тасевски? Отговорът на този въпрос е – вероятно да, пише „Меридиан мач“. Халфът на Славия претърпя успешна операция, след като скъса предна кръстна връзка преди няколко дни. Обикновено подобна травма, която е от най-тежките във футбола, се лекува над 6 месеца, а предвид годините му – този срок ще бъде по-дълъг.

Тоест Тасевски е аут от терените минимум до края на сезона, а докато се възстановява, той ще навърши 36 години, а договорът му със Славия ще изтече. Всичко това някак наклонява везните към прекратяване на кариерата на македонеца. От лагера на „белите“ разкриха, че той е амбициран да се завърне на терена, но това изглежда много малко вероятно.

Припомняме, че Дарко Тасевски получи тежката травма по време на контролата с латвийския Спартак Юрмала, която Славия спечели с 1:0.

Халфът подписа с „белите“ в началото на миналата година, а оттогава се представя на прилично ниво. Той е играл в 24 мача за Славия в Първа лига, като никога не е оставал на терена във всичките 90 минути.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ