В ЦСКА е време да се преброят – кой мъжкар, кой лайнар

7 Dni Sport22.01.2020
41

ЦСКА бе пометен вчера от 16-ия във Втора Бундеслига Нюрнберг с 5:0.

Драма откъм резултат не би трябвало да има. Нито е първата такава загуба на „армейците“, нито последната. А и за немците това е края на подготовката, докато за ЦСКА – (почти) началото. Т.е. резултатът отразява горе-долу къде са двата тима в момента в своето ниво.

За „червените“ по-опасно е друго. И то се крие в свитите от яд устни на капитана Петър Занев, който каза, че при такъв срам никакви оправдания не важат.

В момента в ЦСКА е компот от футболисти, 25 ли са, 26 ли, а може и повече. Ненормална ситуация. След 20 дни Милош Крушчич трябва да работи с не повече от 18-20. Това означава, че за всеки един в ЦСКА всяка една контрола трябва да е мач на живот и смърт. За да покаже, че има място и за него под слънцето. Защото в момента има постове в отбора, за които се конкурират по 3, по 4 играчи.

В същото време срещу Нюрнберг не повече от четирима показаха че им пука от този факт. И ето това лайнарско поведение издразни капитана Занев. Ти щом в контролите не искаш да се напънеш да покажеш, че имаш място, ако не в 11-те, то поне в 18-те, какво да говорим почне ли първенството, където я хванеш ръка, я – не.

Това е печалният извод от контролата с Нюрнберг: в ЦСКА има много повече футболисти доволни, че са сред 24-ата на заплата, отколкото такива, които искат да са сред 11-те на тревата.

На ход е Милош Крушчич…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ