Обвиняваният за черно тото треньор на Локо (ГО) избухна с очаквания: Петото място е целта, седмото е компромис

1

„Локомотив“ (Горна Оряховица) започва на 23 февруари като гост на „Добруджа“ в Добрич втория дял от първенството във Втора лига.

За пореден път клубът бе поставен в ситуация да сглобява почти нов отбор, като в подготовката се включиха над дузина нови футболисти. В крайна сметка в отбора остават Христиaн Славов от „Калиакра“, Михаил Минков от „Добруджа“, Атанас Фиданин и Иван Колев от „Ботев“ (Враца), Александър Попов от „Черноморец“ (Балчик), Жак Пехливанов от ОФК „Несебър“, Тони Иванов, Александър Златков и Филип Ангелов от „Славия“, завърналият се от ФК „Севлиево“ Максимилиян Велков, Стивън Славков от „Локомотив” (Пловдив), както и Георги Чукалов от „Арда“. В основната група са и двама юноши на клуба – Тодор Бакърджиев и Станимир Андреев. Като цяло бяха запазени и важните играчи от есента, така че старши треньорът Красимир Мечев не би могъл да се оплаче от липса на конкуренция в състава.

„Локо” изигра 9 контроли в подготвителния период и показа игра на приливи. Въпреки някои доста неубедителни игри ръководството на клуба и треньорският щаб са оптимисти в навечерието на пролетния дял от първенството.

„Дали сме пълен карт бланш на треньорите да направят селекцията, която смятат за нужна. Всички набелязани футболисти, освен тези с отбори в „А” група, бяха привлечени. Вярвам на целия треньорски щаб и съм сигурен, че ще се справят с предизвикателството. Разбира се, разчитаме на подкрепата на нашата легендарна публика, която е до своя любим отбор дори в най-трудните моменти. Целта ни е да изградим конкурентен отбор, който да прави добри мачове и да радва феновете. Класиране в първата осмица мисля ще бъде добър резултат за нас”, коментира президентът на клуба Георги Бижев.

Старши треньорът Красимир Мечев поставя още по-високи цели. „Програмата максимум за „Локомотив” през пролетта ще е петото място във Втора лига, шестото е реално, а седмото – компромис”, смята той, обяснявайки че без високи цели няма развитие.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ