Серкан си пожела Шампионска лига с екипа на Лудогорец

1

„Дойдох в голям отбор като Лудогорец, за да играя Шампионска лига“, заяви най-новото попълнение на тима Серкан Юсеин. Талантливият халф, носил запоследно екипа на Ботев (Пд), пристигна в Турция в сряда вечерта, а в четвъртък бе представен пред отбора. Треньорът Антони Здравков му връчи фланелката с номер 96, с с която Юсеин ще играе в първенството на Първа професионална лига. „Трансферът в Лудогорец е крачка напред в кариерата ми. Имал съм и други оферти, но избрах този отбор, защото той винаги има високи цели. Лудогорец години наред играе в групите на Шампионската лига и Лига Европа, където нивото е много високо“. Вярвам, че ще постигнем нови успехи в евротурнирите, както и в България, категоричен е полузащитникът.

В четвъртък сутринта Серкан Юсеин направи първа тренировка с Лудогорец в базата на тима в хотел „Корнелия Даймънд“. Очаква се той да дебютира със зелената фланелка в предстоящите контроли на турска земя срещу Легия Гданск, Ахмат и Цървена звезда.

One comment

  • Петър

    25.01.2019 at 6:38

    Лехия Гданск (Lechia) , а не Легия Гданск. Легия (Legia) е варшавският клуб.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ