Невиждан скандал! Вили Вуцов подгони съдия на юношески мач с: Ей сег ще ти е.а майката

7 Dni Sport16.10.2018
велислав вуцов

Вили Вуцов се нахвърли на съдия в юношеския футбол. Гнева му отнесе Станислав Апостолов, който ръководи мача Септември Сф – Ботев Пд (1:4) в Елитната група до 17 г.

На вратата на столичани бе синът на Вуцов – Светослав. Екснаставникът засипа съдията с каруцарски псувни по време на целия мач, а след неговия край му отправи още обиди, директно в лицето.

Хора от публиката казаха на Вуцов, че съдията е брат на играча на Ботев Пд Радослав Апостолов (под наем в Несебър), което съвсем разгневи Вили.

Словесният тормоз на Вили Вуцов срещу съдията Станислав Апостолов започна още през първото полувреме. В буквално десетки случаи безработният треньор псуваше рефера на майка. Когато разбра, че съдията е брат на играча на Ботев Пд Радослав Апостолов пък, Вуцов се изцепи: „Мислех само да му се карам, ама сега ми давате повод, ще му играя един шамар“.

Вуцов на няколко пъти влизаше в дискусия с делегата на двубоя, като призова реферът да не получава оценка по-висока от 6,2. След края на мача Вуцов очакваше съдията да се доближи до трибуната, за да го засипе с поредна порция обиди.

Вили се опита да се отърве от охранител, като го призова: „Бате, намери си работа за една минута. Само една ми трябва. Иди да смениш маслото на колата, аз ще му… майката“.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ